Pages

ΦΑΡΑΩ





Ένα πολύ συνηθισμένο δόλωμα 
Ψαρεύει σχεδόν όλα τα είδη ψαριών με πολύ καλή απόδοση, σε τσιπούρες, λυθρίνια, σαργούς, σκαθάρια, μελανούρια κλπ.Δεν το χρησιμοποιυύμε 
στο ψάρεμα της μουρμούρας και στο λαβράκι.
Για να δολώσουμε, κόβουμε κομματάκια απο την ουρά προς το κεφάλι και αυτό γιατί έτσι, μένει ζωντανό το σκουλήκι μας.
Διατηρείται στους 8-14 βαθμούς για αρκετές μέρες μέσα σε θαλασσινό νερό που ίσα ίσα θα το σκεπάζει .
Έχει μέτρια αντοχή στα τσιμπήματα των ψαριών και μέτρια αντοχή σε δυνατά μακρινά πετάγματα με καλάμι.
Χρησιμοποιήτε σε ψαρέματα από γιαλό, λιμάνι, βάρκα κλπ και όλη την μέρα, όλες τις ώρες, όλες τις εποχές.
Προτιμάται βέβαια για βραδινό ψάρεμα επειδή φωσφορίζει.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ
ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ,
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΡΑΧΗ ΤΟΥ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 8-10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ,ΣΑΡΓΟΥΣ,ΜΥΛΟΚΟΠΙ,ΣΗΚΙΟΥΣ ,
ΛΑΒΡΑΚΙΑ,ΦΑΓΚΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.


Popular Posts

recent

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ -ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ -ΔΟΛΩΜΑΤΑ Slideshow: LEADER’s trip to Keratsini-Drapetsona (near Πειραιάς) was created with TripAdvisor TripWow!